Humlevägen 124

Trollhättan
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Humlevägen 124, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5892 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

81 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Sylte är den sydligaste stadsdelen i Trollhättans tätort. Bussarna till Trollhättans centrum går tätt och tar dig in till stan på bara en kvart. Här blandas villorna och radhusen med flerbostadshusen. Sylte har även ett eget centrum med bland annat en välsorterad matbutik, bibliotek och flera restauranger.

På Sylte blandas unga och gamla. Både grundskola, flera förskolor, fritidsgård och äldreboenden finns i området. Närheten till grönområden gör att så många trivs här.

Comhems TV- grundutbud ingår i hyran. Tillgång till fiber.

Fri boendeparkering. Garage finns att hyra. Separat kö.

Obs! Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott tillsammans med hyran.

 

Notering:Lägenheten kommer att genomgå en renovering och det kommer vara klart före inflyttning. Tapeterna i hall, sovrum och vardagsrum skall bytas. Väggarna i köket kommer att målas om. Golven i hall, sovrum och vardagsrum kommer att bytas ut. Badrumskåpet i badrummet kommer att bytas. Väggarna i badrummet kommer att målas om. Det blir nya köksluckor i köket. Innerdörren till sovrum 1 kommer att bytas ut. Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 166 kWh/m² och år, varav el 5 kWh/m²

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan