Karlstorpsvägen 59

Trollhättan
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Karlstorpsvägen 59, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-02-16


Hyra:

6960 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I kvarteret Björnbäret på Karlstorp blandas Eidars flerfamiljshus och nybyggda radhus med villorna. Två skolor finns alldeles i närheten och förskola på promenadavstånd. Vid Björnbäret finns odlingslotter för den som vill påta i jorden och skörda egna grönsaker.

I det frodiga området bildar träd, gräs och berghällar en mysig miljö som inbjuder till lek och äventyr för alla barn. Här träffas även de vuxna och trivs vid de gemensamma uteplatserna.

Com Hems TV-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till fiber.

Garage och p-plats finns att hyra. Separat kö.

Observera att informationen nedan gäller för flerfamiljhusen på Karlstorpsvägen:

2014/2015 utför Eidar en omfattande renovering i området där alla lägenheter på Karlstorpsvägen bland annat får helt nya badrum och kök. Ventilationsanläggning och avloppsstammar byts och nya fönster och säkerhetsdörrar sätts in. Under 2015 kommer individuell mätning av varmvatten att börja tillämpas.

Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 124 kWh/m² och år, varav el 6 kWh/m² Produkten:

Observera! Vi kommer inte att kunna visa den aktuella lägenheten på grund av att den fortfarande genomgår renovering. Visning kommer istället hållas i en lägenhet med liknande utförande. Tackar man ja till ett erbjudande på Karlstorp så är det utifrån den planlösning och den information man får på visning.

För att se korrekt planlösning efter ombyggnation, klicka på pdf:en som ligger i "Övriga filer" under bildspelet.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan