Kungsgatan 74B

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Kungsgatan 74B, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

7267 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

OBS! På Fridhem finns endast tillgång till IP-telefoni. Detta kräver att man har ett internetabonnemang om man önskar att ha fast telefon i sin bostad. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. 

Produkten:

Ifrån både vardagsrummet och sovrummet har du utgång till den 11 kvadratmeter stora balkongen. Lägenheten har en härlig rymd med sin öppna planlösning där kök och vardagsrum möts. Köksdelen är modernt och smakfullt med vita skåpsluckor, gott om bänkyta och en spishäll. Det är förberett för diskmaskin.
I den ljusa lägenheten ligger ekparkett på alla golv och det finns gott om förvaringsutrymme. I badrummet är väggarna vitkaklade med smakfulla grå inslag och där finns både tvättmaskin, torktumlare och en arbets- eller avställningsyta.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan