Kungsgatan 72A

Trollhättan
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Kungsgatan 72A, Trollhättan
Hyrdes ut: 2015-03-01


Hyra:

5713 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

46 m2


Hyresvärdens beskrivning

Produkten:

Ett rum och kök

Våning BV av 5

Här har du en egen härlig uteplats. Planlösningen ger en rymlig känsla åt lägenheten samtidigt som den är så väl planerad att köket separeras från övriga rummet, trots att inga väggar skiljer det åt. Köksdelen är modern och smakfull med vita skåpsluckor, gott om bänkyta och en spishäll. Det är förberett för diskmaskin. I den ljusa lägenheten ligger ekparkett på alla golv och det finns gott om förvaringsutrymme. I badrummet är väggarna vitkaklade med smakfulla grå inslag och där finns både tvättmaskin, torktumlare och en arbets- eller avställningsyta.

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Obs! Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan