Kungsgatan 74A

Trollhättan
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Kungsgatan 74A, Trollhättan
Hyrdes ut: 2014-11-01


Hyra:

9517 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

87 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Produkten:

Härlig tre rum och kök på översta våning med stor balkong och kanalutsikt.

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Obs! Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. 

Notering:

I denna spännande lägenhet med vågade vinklar och pelare har du fantastisk utsikt över Trollhättan från din stora balkong. Köket är u-format med mycket bänkyta och är smakfullt och modernt med vita skåpsluckor och spishäll och diskmaskin. I den ombonade lägenheten ligger ekparkett på alla golv och lägenheten har en rymlig klädkammare. I badrummet är väggarna vitkaklade med smakfulla grå inslag och där finns tvättpelare med både tvättmaskin och torktumlare. Både från det största sovrummet och från vardagsrummet kommer du ut till den 11 kvadratmeter stora balkongen med utsikt över kanalen.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan