Kungsgatan

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kungsgatan, Trollhättan
Hyrdes ut: 2021-08-01
Hyra:

7820 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Området:

I centrala Trollhättan ligger kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

OBS! På Fridhem finns endast tillgång till IP-telefoni. Detta kräver att man har ett internetabonnemang om man önskar att ha fast telefon i sin bostad. 

OBS! Till dig som hyr markbostad ansvarar hyresgästen enligt hyresavtalet för att uteplatsen sköts på ett snyggt sätt under hela året. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö.

För att minska smittspridning av Corona-viruset och inte utsätta dig som lägenhetssökande för onödiga risker, kommer vi inte att erbjuda visning av denna lägenhet på plats. För att du ändå ska få tillräckligt med information och kunna bilda dig en uppfattning om lägenheten kommer du istället få ta del av planlösning, lägenhetsbilder samt besiktningsprotokoll. Detta är en tillfällig ändring av våra visningsrutiner och vi hoppas på din förståelse.


Produkten:


Både från vardagsrummet och från sovrummet har du utgångtill den 11 kvadratmeter stora balkongen. Lägenheten har en härlig rymd med sinöppna planlösning där kök och vardagsrum möts. Köksdelen är modernt ochsmakfullt med vita skåpsluckor och spishäll och med gott om bänkyta. Det ärförberett för diskmaskin. I den ljusa lägenheten ligger ekparkett på alla golvoch lägenheten har gott om förvaringsutrymme. I badrummet är väggarna vitkaklademed smakfulla grå inslag och där finns både tvättmaskin och torktumlare och enarbets- eller avställningsyta. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel