Kungsgatan 72B

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Kungsgatan 72B, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

7191 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

OBS! På Fridhem finns endast tillgång till IP-telefoni. Detta kräver att man har ett internetabonnemang om man önskar att ha fast telefon i sin bostad. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. 

Produkten:

Både från vardagsrummet och från sovrummet har du utgångtill den 11 kvadratmeter stora balkongen. Lägenheten har en härlig rymd med sinöppna planlösning där kök och vardagsrum möts. Köksdelen är modernt ochsmakfullt med vita skåpsluckor och spishäll och med gott om bänkyta. Det ärförberett för diskmaskin. I den ljusa lägenheten ligger ekparkett på alla golvoch lägenheten har gott om förvaringsutrymme. I badrummet är väggarna vitkaklademed smakfulla grå inslag och där finns både tvättmaskin och torktumlare och enarbets- eller avställningsyta. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan