Kungsgatan 72B

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Kungsgatan 72B, Trollhättan
Hyrdes ut: 2015-01-01


Hyra:

7509 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Produkten:

2 rum och kök

En rymlig lägenhet med stora fönster från vardagsrum och sovrum och en balkong in mot den grönskande gården. Med ekparkett i varje rum blir lägenheten varm och ombonad. Köket är modernt och smakfullt med vita skåpsluckor och mycket bänkyta. Spisen har häll och det är förberett för diskmaskin. I badrummet är väggarna vitkaklade med smakfulla grå inslag och där finns både tvättmaskin och torktumlare och en arbets- eller avställningsyta.

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Obs! Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan