Kungsgatan 72C

Trollhättan
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Kungsgatan 72C, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

9770 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

87 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. 

Individuell mätning av varmvatten och el-förbrukning. Förbrukningen debiteras av Eidar i efterskott.

OBS! På Fridhem finns endast tillgång till IP-telefoni. Detta kräver att man har ett internetabonnemang om man önskar att ha fast telefon i sin bostad. 

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra. Separat kö. 

Produkten:

I denna spännande lägenhet med vågade vinklar och pelare hardu fantastisk utsikt över Trollhättan från din stora balkong. Köket är u-formatmed mycket bänkyta och är smakfullt och modernt med vita skåpsluckor ochspishäll och diskmaskin. I den ombonade lägenheten ligger ekparkett på allagolv och lägenheten har en rymlig klädkammare. I badrummet är väggarnavitkaklade med smakfulla grå inslag och där finns tvättpelare med bådetvättmaskin och torktumlare.
Från både det största sovrummet och från vardagsrummet kommer du ut till den 11kvadratmeter stora balkongen.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan