Kv Gulsparven Typlgh Radhus

Trollhättan
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kv Gulsparven Typlgh Radhus, Trollhättan
Hyrdes ut: 2019-07-01


Antal rum:

4 RoK


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Gulsparven – här finns plats för hela livet.
Gulsparven är kvarteret för dig som funderar på att flytta hemifrån, eller för er som vill bli sambos eller redan bildat familj. Här finns också bostäderna för dig som vill bo extra smidigt och bekvämt som pensionär, och för dig som har en funktionsnedsättning och behöver ett boende med särskild service. Det är kort sagt ett kvarter med plats för hela livet.

Familjevänliga radhus blandas med smarta och trevligt utformade flervåningshus. Allt smakfullt inramat av mysig belysning, varierande grönområden, vackra planteringar, flera lekplatser och plats för egna odlingar. Cyklar parkeras under skärmtak utanför husen och 126 fordonsparkeringar finns tillgängliga på området. Du som hyresgäst har även möjlighet att hyra en samlingslokal om du vill ha kalas eller boka en övernattningslägenhet när du får besök.

Kvarteret Gulsparven ligger omgivet av de populära stadsdelarna Dannebacken, Sandhem, Stavre och Halvorstorp och har nära till idrottsplatser, motionsspår, skola, mataffärer och vårdcentral. Det kommer till och med att finnas en förskola för 1-6 år i kvarteret. Dannebacken är en aktiv stadsdel, där du också hittar avkopplingen och lugnet när du vill. De täta bussturerna in till centrum gör det enkelt att klara vardagen utan bil. En cykeltur in till stan fixar du på 15 minuter.

Produkten:

På området finns det 12 radhuslägenheter på 99,3 kvadratmeter, fördelat på två plan och 4 rum och kök. På nedervåningen har du kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till umgänge. På andra våning finns tre sovrum med bra förvaringsutrymmen för hela familjen. Som extra tillval kan du välja att sätta upp en extra vägg på nedervåningen för att få ytterligare ett rum.

Alla radhuslägenheter har dubbla uteplatser så du kommer att kunna njuta av både morgon- och kvällssol. På baksidan har du ett stort och härligt trädäck och på den plattlagda framsidan har du eget förråd och bilparkering. Du har med andra ord ingen gräsmatta som du behöver sköta om utan kan använda tiden till något annat. Om du önskar ett ladduttag för elbil så kommer du kunna välja det som tillval.

Lägenheterna är ljusa med ekparkett och grå klinker i entré och badrum. Köket har vitmålade köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i högblankt laminat. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är standard. 
 

Notering:

När du har anmält intresse för en typlägenhet vill vi att du går in i vår lägenhetsväljare på eidar.se/gulsparven och väljer ut minst fem lägenhetsfavoriter. I lägenhetsväljaren kan du se hur lägenheterna är fördelade i de olika husen, jämföra hyror och ladda ner planlösningar. Till din hjälp finns även ett antal dokument ovanför lägenhetsväljaren där du kan se hur lägenheterna är placerade på varje våningsplan.

Den 6 oktober börjar vi ringa runt till alla lägenhetssökande och då vill vi att du har noterat lägenhetsnumren på de lägenheter du är mest intresserad av.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel