Kv Gulsparven Typlgh Rok

Trollhättan
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kv Gulsparven Typlgh Rok, Trollhättan
Hyrdes ut: 2019-07-01


Antal rum:

3 RoK


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Gulsparven – här finns plats för hela livet.
Gulsparven är kvarteret för dig som funderar på att flytta hemifrån, eller för er som vill bli sambos eller redan bildat familj. Här finns också bostäderna för dig som vill bo extra smidigt och bekvämt som pensionär, och för dig som har en funktionsnedsättning och behöver ett boende med särskild service. Det är kort sagt ett kvarter med plats för hela livet.

Familjevänliga radhus blandas med smarta och trevligt utformade flervåningshus. Allt smakfullt inramat av mysig belysning, varierande grönområden, vackra planteringar, flera lekplatser och plats för egna odlingar. Cyklar parkeras under skärmtak utanför husen och 126 fordonsparkeringar finns tillgängliga på området. Du som hyresgäst har även möjlighet att hyra en samlingslokal om du vill ha kalas eller boka en övernattningslägenhet när du får besök.

Kvarteret Gulsparven ligger omgivet av de populära stadsdelarna Dannebacken, Sandhem, Stavre och Halvorstorp och har nära till idrottsplatser, motionsspår, skola, mataffärer och vårdcentral. Det kommer till och med att finnas en förskola för 1-6 år i kvarteret. Dannebacken är en aktiv stadsdel, där du också hittar avkopplingen och lugnet när du vill. De täta bussturerna in till centrum gör det enkelt att klara vardagen utan bil. En cykeltur in till stan fixar du på 15 minuter.

Produkten:

I kvarteret Gulsparven finns 58 stycken treor på 67-70 kvadratmeter. Lägenheterna är smart planerade och en har en trevlig och öppen sällskapsdel med kök och vardagsrum, stora fönsterpartier och en generös och rymlig balkong på ca 10 kvadratmeter. Som tillval kan du välja att få balkongen inglasad.

Lägenheterna är ljusa med ekparkett och grå klinker i entré och badrum. Köket har vitmålade köksluckor, vitt kakel, bänkskiva i högblankt laminat och diskmaskin som standard. Alla hyresgäster har egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Notering:

När du har anmält intresse för en typlägenhet vill vi att du går in i vår lägenhetsväljare på eidar.se/gulsparven och väljer ut minst fem lägenhetsfavoriter. I lägenhetsväljaren kan du se hur lägenheterna är fördelade i de olika husen, jämföra hyror och ladda ner planlösningar. Till din hjälp finns även ett antal dokument ovanför lägenhetsväljaren där du kan se hur lägenheterna är placerade på varje våningsplan.

Den 6 oktober börjar vi ringa runt till alla lägenhetssökande och då vill vi att du har noterat lägenhetsnumren på de lägenheter du är mest intresserad av.
 
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel