Kv Gulsparven Typlgh Trygghetsboende -Rok

Trollhättan
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kv Gulsparven Typlgh Trygghetsboende -Rok, Trollhättan
Hyrdes ut: 2019-07-01


Antal rum:

3 RoK


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Gulsparven – här finns plats för hela livet.
Gulsparven är kvarteret för dig som funderar på att flytta hemifrån, eller för er som vill bli sambos eller redan bildat familj. Här finns också bostäderna för dig som vill bo extra smidigt och bekvämt som pensionär, och för dig som har en funktionsnedsättning och behöver ett boende med särskild service. Det är kort sagt ett kvarter med plats för hela livet.

Familjevänliga radhus blandas med smarta och trevligt utformade flervåningshus. Allt smakfullt inramat av mysig belysning, varierande grönområden, vackra planteringar, flera lekplatser och plats för egna odlingar. Cyklar parkeras under skärmtak utanför husen och 126 fordonsparkeringar finns tillgängliga på området. Du som hyresgäst har även möjlighet att hyra en samlingslokal om du vill ha kalas eller boka en övernattningslägenhet när du får besök.

Kvarteret Gulsparven ligger omgivet av de populära stadsdelarna Dannebacken, Sandhem, Stavre och Halvorstorp och har nära till idrottsplatser, motionsspår, skola, mataffärer och vårdcentral. Det kommer till och med att finnas en förskola för 1-6 år i kvarteret. Dannebacken är en aktiv stadsdel, där du också hittar avkopplingen och lugnet när du vill. De täta bussturerna in till centrum gör det enkelt att klara vardagen utan bil. En cykeltur in till stan fixar du på 15 minuter.

Produkten:

Bo själv, tillsammans med andra

I kvarterets röda punkthus hittar du ett extra bekvämt boende för dig som fyllt 65 år. Här har vi lagt stort fokus på tillgänglighet och erbjuder ett tryggt och bekymmersfritt boende och möjlighet till ett socialt och aktivt liv.

I husets gemensamhetslokal i bottenplanet kan du välja när du vill umgås med dina jämnåriga grannar och ta del av de aktiviteter som Eidars Trygghetsboendevärd anordnar. Gemsamhetslokalen är utrustad med kök och har egen uteplats.

Trygghetsboendet består av 22 lägenheter fördelade på 4 st 1:or, 15 st 2:or och 3 st 3:or. Lägenheterna är smart planerade med extra svängrum för att det ska vara enkelt att bo, även om man har nedsatt rörlighet. Den rymliga balkongen/uteplatsen förstärker de härliga sällskapsytorna och balkongen kan glasas in som extra tillval.

Lägenheterna är ljusa med ekparkett och grå klinker i entré och badrum. Köket har vitmålade köksluckor, vitt kakel och bänkskiva i högblankt laminat. Alla hyresgäster har egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet och diskmaskin är standard i alla trerumslägenheter, men kan väljas som tillval i ettor och tvåor.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel