Lantmannavägen 131

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Lantmannavägen 131, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

5048 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Kvarteret Spaden är ett barnrikt område, sjudande av liv beläget mitt på Kronogården. Här är det lätt att lära känna grannarna och lekmiljön för barnen är ombonad, trygg och samtidigt spännande.

Här bor du granne med fritidsgården och Kronans skola och bibliotek och med det lokala centrumet med matbutik och restauranger ett stenkast ifrån.

Du har även gång- eller cykelavstånd till flertalet matbutiker samt bensinmackar och byggvaruhus.

Runt hörnet har du cykel- och promenadvägar för avkoppling, motion eller för de små att lära sig cykla på.

Bussförbindelsrna till Trollhättans centrum är täta och går under dagtid varje kvart.

Com Hems tv-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till fiber. 

Fri boendeparkering.

 

Notering:

Lägenheten och området kommer under 2016 att genomgå en omfattanderenovering. Det innebär att du som hyresgäst kommer att behövaflytta ur lägenheten när det blir tid för renovering. Varjelägenhet beräknas renoveras under cirka 11-15 veckor. Renovering fördenna lägenhet sker under perioden 2016-06-20 - 2016-09-26. Somhyresgäst kommer du att erbjudas en evakueringsbostad i närområdet underperioden din lägenhet renoveras. Du somhyresgäst ansvarar själv för flytten till och frånevakueringsbostaden. Eidar står för kostnader som avser tillfälligadressändring samt kostnad för flytt av bredband och fasttelefoni. Eidar står även för kostnad för hyra av släp isamband flytt till och från evakueringsbostad, max 1 dygn per tillfälle.  

Lägenheten kommer efter renovering vara utrustat med nytt kök ochhelkaklat badrum. Byggnaden kommer efter renovering vara utrustat med nyafönster, entréer ytterdörrar samt ett nytt ventilationssystem.

När renoveringen av bostaden är färdigställd kommer en hyreshöjning attske. Hyran blir då 6160 kr per månad. När området är färdigrenoveratkommer individuell mätning och debitering av varmvatten att införas.

Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 149 kWh/m² och år, varav el 6 kWh/m² Produkten:Fin lägenhet i barnvänligt område. Mataffärer, dagis och skola finns i närheten bra bussförbindelser till centrala Trollhättan. 2 rum och kök med balkong Tillgång till fiber, Com Hems TV grundutbud ingår i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan