Lextorpsvägen

Trollhättan
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lextorpsvägen, Trollhättan
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

4750 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

39 m2

VåningsplanVåningsplan:

5

Hyresvärdens beskrivning

Produkten:

Området Guldvingen har något för alla. Här erbjuder vi lägenheter i sexvåningshus samt radhus med egen trädgård. Gårdarna är gröna och bilfria och det finns ett gott utbud av promenad- och cykelvägar samt lek och utomhusaktiviteter för barnen.


Barnen kan leka fritt mellan husen på de fina lekplatserna eller varför inte sparka boll på någon av de fotbollsplaner som ligger på Lextorp. Här finns skola, fritidsgård och förskolor. Dessutom finns en motionsanläggning i området där du för en liten peng kan delta i aktiviteter eller helt enkelt själv hyra en hall för att tillsammans med dina kompisar spela squash, badminton eller fotboll. För barnen finns en härlig pulkabacke om vintrarna.


Garage- och parkeringsplats finns att hyra i mån av plats. För att hyra parkeringsplats registrerar du dig i Eidars fordonskö.


Produkten: OBS! Bilderna i annonsen är inte tagna i just den här lägenheten utan i två andra lägenheter som är färdigrenoverade. Dels från en etta och dels från en trea. 
Nya kök och badrum Under 2019 – 2024 pågår ett renoveringsprojekt i Guldvingens höghus som innebär att alla lägenheter får nya kök och badrum samt nya fönster och lägenhetsdörrar. Även ny el och ny ventilation sätts in. I samband med renoveringen kommer fasaderna få ett nytt utseende och innergårdar och mötesplatser kommer göras om och få olika teman. 
Kök Köken inreds med nya moderna materialval i vitt och grått. Släta skåpluckor och nya bänkskivor med kakel ovanför. I köket ligger en linoleummatta i träimitation med antingen en grå toning eller i en varm naturlig träfärg. Ny kyl, frys och en spis med keramikhäll och varmluftsugn. 

Badrum Badrummen har fått nytt kakel på väggarna, nytt klinkers på golvet, en duschhörna med draperi och ny inredning. 

TV -utbud Comhems tv-grundutbud ingår i hyran.

Individuell mätning el och varmvatten Varje lägenhet betalar endast för den mängd varmvatten och hushållsel som förbrukas i sin lägenhet. Fakturan för varmvatten och el kommer med två månaders förskjutning. 

Övrigt
  • Tvättstuga i källare
  • Förråd i källare
  • Cykelförråd
  • Barnvagnsrum
  • Grillplats vid gaveln på Lextorpsvägen 29
Produkten: Ingen visning av denna lägenhet, för att du ändå ska få tillräckligt med information och kunna bilda dig en uppfattning om lägenheten kommer du istället få ta del av planlösning och lägenhetsbilder Detta är en tillfällig ändring av våra visningsrutiner och vi hoppas på din förståelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel