Lextorpsvägen 9

Trollhättan
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Lextorpsvägen 9, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

2667 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

29 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Området Granngården har något för alla. Här erbjuder vi lägenheter i sexvåningshus samt radhus med egen trädgård. Gårdarna är gröna och bilfria och det finns ett gott utbud av promenad- och cykelvägar samt lek och utomhusaktiviteter för barnen.

Barnen kan leka fritt mellan husen på de fina lekplatserna eller varför inte sparka boll på någon av de fotbollsplaner som ligger på Lextorp. Här finns skola, fritidsgård och förskolor. Dessutom finns en motionsanläggning i området där du för en liten peng kan delta i aktiviteter eller helt enkelt själv hyra en hall för att tillsammans med dina kompisar spela squash, badminton eller fotboll. För barnen finns en härlig pulkabacke om vintrarna.

Hushållsel och Comhems tv-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till fiber.

Fri boendeparkering. Garageplats finns att hyra med separat kö.

Notering:

Lägenheten är försedd med loftsäng

Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 147 kWh/m² och år, varav el 12 kWh/m² Produkten:Lägenhet på vårt område Granngården. Här finns ett litet centrum med bland annat vårdcentral, apotek, mini-livs, pizzeria och frisör.  Bra bussförbindelser till centrum. 1 rum och kokvrå Hushållsel och Comhems TV-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till bredband. Boendeparkering finns

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan