Lextorpsvägen 639

Trollhättan
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Lextorpsvägen 639, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

8160 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

91 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Radhusen i Citronfjärilen ligger parvis och ramar in lugna, idylliska gårdar med vackra planteringar. Varje hus har sin egen uteplats och trädgård, samtidigt som det ges möjlighet till fin gemenskap.

Lekfulla barn med äventyr i sinnet har garanterat aldrig tråkigt i en omgivning där det alltid finns kompisar och där hela området är bilfritt.

Men inte bara barnfamiljerna lockas till Citronfjärilen. Många medelålders par med utflugna barn och äldre fd villaägare söker sig hit för att få kvar huskänslan med trädgård men med hyresrättens fördelar.

På Lextorp finns skola, fritidsgård och förskolor. Dessutom ligger en motionsanläggning i området där du för en liten peng kan delta i aktiviteter eller helt enkelt själv hyra en hall för att tillsammans med dina kompisar spela squash, badminton eller fotboll. 

Garage finns att hyra med separat kö.


 

Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 145 kWh/m² och år, varav el 6 kWh/m² Produkten:Mycket fin helrenoverad lägenhet i kvarteret Citronfjärilen med egen trädgård, I området finns även ett litet centrum med bland annat vårdcentral, apotek, mini-livs, gatukök och frisör. 4 rum och kök med egen tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är kaklat. Boendeparkering finns. Garage finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan