Lextorpsvägen

Trollhättan
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lextorpsvägen, Trollhättan
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

2541 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Området Granngården har något för alla. Här erbjuder vi lägenheter i sexvåningshus samt radhus med egen trädgård. Gårdarna är gröna och bilfria och det finns ett gott utbud av promenad- och cykelvägar samt lek och utomhusaktiviteter för barnen.

Barnen kan leka fritt mellan husen på de fina lekplatserna eller varför inte sparka boll på någon av de fotbollsplaner som ligger på Lextorp. Här finns skola, fritidsgård och förskolor. Dessutom finns en motionsanläggning i området där du för en liten peng kan delta i aktiviteter eller helt enkelt själv hyra en hall för att tillsammans med dina kompisar spela squash, badminton eller fotboll. För barnen finns en härlig pulkabacke om vintrarna.

Hushållsel och Comhems tv-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till fiber.

Garage- och parkeringsplats finns att hyra med separat kö, i mån av plats.


OBS! Lägenheten skrivspå korttidskontrakt p.g.a. framtida renovering av fastigheten Guldvingen. Detta innebär att du hyr en bostad under en begränsad tid där hyrestidenkan vara allt från några månader upp till flera år. Vid korttidskontraktskriver du under en överenskommelse om avstående från besittningsskydd, vilketinnebär att du inte har rätt att få en annan lägenhet när hyresvärden säger uppkontraktet. Hyresgästen har 1 månadsuppsägningstid och hyresvärden har 3 månaders uppsägningstid. Har du fått en bostad med ett korttidskontrakt behåller du din kötid ibostadskön.


Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 169 kWh/m² och år, varav el 13 kWh/m² Produkten:Granngården har ett eget centrum med bland annat minilivs, vårdcentral, apotek, och pizzeria/restaurang. Mysig enrumslägenhet med kokvrå. El ingår

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Trollhättan

Rapportera fel