Lediga lägenheter LundqvistLundqvist Byggförvaltning är en privat aktör på fastighetsmarknaden i Trollhättan. Sedan 1980-talet har de riktat in sig på att bygga och förvalta fastigheter i staden.

Det egna beståndet uppgår till 32 fastigheter med hyreslägenheter. Merparten av fastigheterna ligger i centrala staden, på gångavstånd från stationen, restauranger, myndigheter och övrig service i staden. Ett antal hyresbostäder ligger strax utanför stadskärnan med med goda kommunikationer in till centrum, nära skolor och matbutiker.

Lundqvist Byggförvaltning erbjuder ingen webbaserad tjänst för att söka en lägenhet utan de värdesätter en personlig kontakt med dig som blivande hyresgäst. Du välkomnas att besöka hyresvärden på Föreningsgatan 9 för att gå igenom dina önskemål på boende. Du rekommenderas att först ringa till hyresvärden för att boka in en tid för möte.

Kontakta Lundqvist
Adress: Föreningsgatan 9, Trollhättan
Telefon: 0520-41 18 05
E-post: jd@lundqvistbyggforvaltning.se
Hemsida: www.lundqvistbyggforvaltning.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Lundqvist men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.lundqvistbyggforvaltning.se

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan