Sädesbingen 46, Trollhättan

Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Sädesbingen 46, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-04-01

Hyra:

4881 kr

Antal rum:

2 RoK


Boyta:

58 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Med lummig skog, släta berghällar, tallar och stora gräsytor är naturen kring kvarteret Sädesbingen härlig för alla barn med leklust och för vuxna som trivs i grönskande omgivningar.

Kvarteret Sädesbingen gränsar mot Karlstorp där en av Trollhättans största gymnasieskolor, Komvux och vårdcentral ligger. De boende på Sädesbingen har tre matbutiker på gångavstånd, både på Karlstorp, Kronogården och på Hjortmossen. Förskola finns på området och till grundskolan och nya kulturhuset med nytt bibliotek promenerar man på tio minuter. För att komma till centrum kan man antingen välja någon av det fina gång- och cykelvägar som finns, cirka 2 km, eller ta bussen som tar ungefär 10 minuter.

På Sädesbingen finns en fin kvarterslokal som de boende får använda för kalas, fester och gemensamma aktiveter för barn och vuxna.

OBS! Individuell mätning av varmvatten varje månad som debiteras av Eidar tillsammans med hyran.

Com Hems TV-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till fiber. 

Gratis boendeparkering. Garage finns att hyra med separat kö.

 

Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 217 kWh/m² och år, varav el 8 kWh/m² Produkten:Mycket fin, välplanerad lägenhet i trevligt område med härliga grönområden. På Sädesbingen har du gångavstånd till torg med matbutiker, vårdcentral, skola och dagis m.m. Gång och cykelavstånd till Trollhättans centrum. De boende har även tillgång till en omtyckt kvarterslokal för kalas, fester och andra gemensamma akitiviteter. Ungdomsrabatt för dig under 26 år samt studentrabatt för studerande vid Högskolan Väst. 2 rum och kök med balkong. Ej hiss. Comhems TV-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till bredband. Fri boendeparkering.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan