Sädesbingen 68, Trollhättan

Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Sädesbingen 68, Trollhättan
Hyrdes ut: 2016-11-01

Hyra:

6625 kr

Antal rum:

4 RoK


Boyta:

89 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Med lummig skog, släta berghällar, tallar och stora gräsytor är naturen kring kvarteret Sädesbingen härlig för alla barn med leklust och för vuxna som trivs i grönskande omgivningar.

Kvarteret Sädesbingen gränsar mot Karlstorp där en av Trollhättans största gymnasieskolor, Komvux och vårdcentral ligger. De boende på Sädesbingen har tre matbutiker på gångavstånd, både på Karlstorp, Kronogården och på Hjortmossen. Förskola finns på området och till grundskolan och nya kulturhuset med nytt bibliotek promenerar man på tio minuter. För att komma till centrum kan man antingen välja någon av det fina gång- och cykelvägar som finns, cirka 2 km, eller ta bussen som tar ungefär 10 minuter.

På Sädesbingen finns en fin kvarterslokal som de boende får använda för kalas, fester och gemensamma aktiveter för barn och vuxna.

OBS! Individuell mätning av varmvatten varje månad som debiteras av Eidar tillsammans med hyran.

Com Hems TV-grundutbud ingår i hyran. Tillgång till fiber. 

Gratis boendeparkering. Garage finns att hyra med separat kö.

 

Notering:Lägenheten kommer att genomgå viss renovering innan ny hyresgäst flyttar in. Väggar och garderobsdörrar i hall målas vita, i köket målas tak, väggar samt skåpsstommar vita, väggar i vardagsrum målas vita samt två av sovrummens väggar målas vita.  Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 180 kWh/m² och år, varav el 7 kWh/m² Trappuppgången:

1 förråd för varje lägenhet, finns på vinden
Ny entrédörr och elektroniskt låssystem 2011-2012Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan