Skördegatan 11A

Trollhättan
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Skördegatan 11A, Trollhättan
Hyrdes ut: 2017-05-01


Hyra:

13674 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

120 m2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Kvarteret Skördetröskan består av 26 moderna radhuslägenheter på populära Kronogården. Nära skola, affärer, idrottsplats och härliga grönområden bygger vi treor, fyror och femmor som passar perfekt för barnfamiljer. Med egen uteplats att sköta om och bilfri innegård får du en riktig huskänsla, med hyresrättens alla fördelar.

Det kommer att bli ett kvarter fyllt av liv och rörelse, med gott om plats för lek och umgänge. Taken täcks av sedum och fasaden blir i vitt trä med färgade detaljer som skiljer husen åt. Mellan befintlig idrottsplan och de kommande radhusen anläggs en ny cykelväg.

Treorna och fyrorna är enplanslägenheter, medan femmorna byggs i två våningar. Alla lägenheter utrustas med tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin. Alla rum kommer ha parkett och badrummen är helkaklade med klinkersgolv. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats som ingår i hyran. Kallförråd ingår till varje lägenhet och finns i anslutning till lägenhetsentrén.

Kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer och debiteras av Eidar tillsammans med hyran.

För mer information kring kvarteret Skördetröskan besök gärna vår hemsida:

www.eidar.se/skordetroskan


Notering:

Lägenheten har två stycken badrum med dusch och toalett. Ett på nedervåningen där även tvättmaskin och torktumlare finns, och ett på övervåningen.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan