Torngatan 83

Trollhättan
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Eidar
Adress: Torngatan 83, Trollhättan
Hyrdes ut: 2015-02-01


Hyra:

6638 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Produkten:

3 rum och kök

Vån 1 av 2

Närområdet:Energiprestanda: Detta hus använder 96 kWh/m² och år, varav el 96 kWh/m² Området:

Skogshöjden kallas även för trädgårdsstaden. Vackra hus, idylliska trädgårdar och vägar som smälter in i omgivningen, allt i harmoni med naturen.

I vackra Skogshöjden finns unika hyresrätter. Eidar erbjuder allt från lägenheter till parhus och till och med egna villor.

Alla har sin egna trädgård/balkong med möjligheter till aktiviteter och odling. Skogshöjden präglas av harmoni och gemytlig atmosfär.

I området finns butik, skola, förskola, kyrka och pizzeria. Här ligger även Näl, Trollhättans stora sjukhus, så förutom bussar till Trollhättans centrum passerar bussar inom hela fyrstadsområdet här.

Obs! Till dig som hyr markbostad ansvarar hyresgästen enligt hyresavtalet för att uteplatsen sköts på ett snyggt sätt under hela året. 

Obs! Installation av fjärrvärme i parhus och enfamiljshus, enligt föhandlning med hyresgästföreningen kommer grundhyran att höjas med 200 kr per månad. Man kommer att betala sin egen förbruknng av fjärrvärme direkt till Trollhättan Energi. I gengäld kommer er driftskostnad att bli lägre vilket sannolikt kommer att överstiga den förhandlade hyreshöjningen.

Om det finns tak eller annan utbyggnad över balkong/uteplats kommer detta tas bortWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Trollhättan