Basilikagränd

Tyresö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Basilikagränd, Tyresö
Hyrdes ut: 2021-06-23
Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2

Beskrivning

Jag har två möblerade rum att hyra. Lägenheten är ett radhus med 5 rum och kök beläget i Tyresö endast 20 km sydöst från Stockholm City. Tyresö är en skärgårdskommun med nära till sjöar, hav, stränder, skogar och huvudstaden. En del av Tyresta nationalpark ligger också här. Det är bra kommunikationer som tar ca 20 minuter till Gullmarsplan (buss 802) och ytterligare ca 10 minuter med tunnelbanan till T-centralen. Du delar 2 toaletter, 2 duschar, köket och vardagsrummet med mig och ett par till som också hyr ett rum. Du har också tillgång till den lilla uteplatsen på baksidan. Tvättstugan finns 10 meter från huset. Hyran är på 4 500 SEK/månad för det lilla rummet och 5 000 SEK för det stora rummet. Det stora rummet kan med lätthet delas med en kompis. Då är priset 3 000 kr/person.
Rummen passar för dig/er som ska studera eller arbeta i Stockholm eller dess närhet. El, vatten, värme och wifi ingår i hyran. I det stora rummet finns ett kylskåp med frysfack.
Jag förutsätter att du är skötsam, ordningsam, rökfri och husdjursfri.
Om detta låter intressant mailar du mig snarast eftersom rummet är ledigt från och med nu. Jag kan hålla rummet till skolstart om du är den rätta hyresgästen.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö

Rapportera fel