Bollmoravägen 132 Lgh 1003

Tyresö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bollmoravägen 132 Lgh 1003, Tyresö


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Uthyrningsdel uthyres t.v
Uthyrningsdel på ca 15 m2 (inkl stort badrum) på nedre botten i ett lugnt och trivsamt bostadsrättsområde med 2-plans hus. Uthyrningsdelen har en egen ingång, hall, helkaklat badrum med toalett och dusch samt ett smakfullt inrett rum enl "compact living".
Inredningen består av en 140 cm bred loftsäng, soffa med divan, garderob, bord +2 stolar, byrå, köksbänk och en 32 tums tv.
Det finns inget "riktigt" kök men en bänkspis med 2 plattor och ugn, kolfilterfläkt, micro, kyl och en liten frys. Diska får man göra i badrummet. El, värme, vatten och internet ingår samt tillgång till föreningens tvättstuga.
Uthyrningsdelen ligger ca 3 min från busshållsplats som trafikeras ofta med 15 min resväg till Gullmarsplan och i rusningstrafik går även direktbuss till T-centralen.
På gångavstånd finns en stor Willys och Lidl butik, flera restauranger och gym och det tar ca 20 min att gå till Tyresö centrum.
Jag vill hyra ut till en lugn, skötsam, pålitlig och ansvarsfull person. Fest och högljudd musik är inte tillåtet då detta är ett lugnt område och jag vill inte ha husdjur eller rökning i uthyrningsdelen.
Maila några rader om dig själv så hör jag av mig om du verkar vara rätt person. Tillträde är 1 Juni då min nuvarande hyresgäst flyttar ut.
Mvh Johanna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö