Granängsringen

Tyresö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Granängsringen, Tyresö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Hej!
Vi heter Jonas och Amanda och bor i en femma i Tyresö. Nu söker vi en ny rumskompis som kan bo med oss! Vi erbjuder ett rum på cirka 12-13 kvadrat och då kommer du även ha en egen toalett. Rummet är omöblerat. Du kommer givetvis även ha tillgång till andra ytor så som kök med diskmaskin och vardagsrum. Lägenheten har även tvättmaskin och torkskåp som det är fritt fram att använda. Det finns även balkong.
Vi söker en tjej mellan 20-30 års åldern som har en fast inkomst. Du ska vara en lugn person som förstår att det är viktigt att hålla rent och städat på de gemensamma ytorna. Det är helt enkelt viktigt för oss att du städar efter dig. Vi har även ett städschema som vi går efter varje vecka.
Då vi tycker att det är viktigt att vi klickar med varandra och kan umgås med dig ser vi gärna att du är öppen och social, gärna spontan om vi skulle få för oss och dra ihop en middag tillsammans.
På grund av tidigare erfarenheter vill vi även poängtera att droger INTE är accepterade hemma hos oss. Dock går det bra om du röker, snusar eller dricker alkohol. Dock sker rökning på balkongen, såklart.
Släng gärna iväg ett mail och berätta mer om dig själv och vad du sysslar med!

I hyran ingår det internet 500/100mbps
samt tv tillgång för ditt rum om så önskas.

Det är ca 30 min med kollektivt till Stockholm central.
Bussarna går ca vart 20 min.

ungefär ca 10 min gång avstånd till Tyresö Centrum

OBS !
Finns även en parkering om du har bil kostar extra

Jonas och Amanda

Var ej blyg nu för det är inte vi

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö