Gullvivebacken 8

Tyresö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gullvivebacken 8, Tyresö


Hyra:

17325 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

96 m2


Beskrivning

Trevligt hus i Tyresö 4 rok, 12-24 månader
Hus i Trollbäcken, Tyresö (96 kvm+16 kvm) ca 20 km från Stockholm city med sjöar och naturreservat runt knuten. Goda kommunikationer med direktbuss till city (35 min) eller buss till Gullmarsplan (20 min) i rusningstrafik.

Tillgängligt från: 2016-10-01
Tillgängligt till: 2017-09-30 (förlängning möjligt)

----------

HUSET

Bottenplan: hall, badrum med dusch, tvättrum med tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med öppen spis och dubbeldörrar ut till stora altanen och trädgården, kök, ljust matrum med högt till tak och utgång till husets andra altan.

Övervåning: möblerbar hall och två sovrum, ett större med dubbelsäng och ett mindre med barnsäng.

Garage för en bil med parkering framför som rymmer två bilar.

Gäststuga (16 kvm) med sovrum och vardagsrum. Sovrummet är möblerat med dubbelsäng och vardagsrummet är inrett med soffa, soffbord och klädskåp.

----------

KOMMUNIKATIONER

Nära till busshållplats med direktbussar till Stockholm city (35 min) eller till Gullmarsplan (20 min) i rusningstrafik. Bussarna går var 3-7 minut. 20-30 minuter med bil till Stockholm och ca 45-60 minuter till Arlanda flygplats beroende på trafik.

----------

NÄROMRÅDE

I det lummiga och barnvänliga området finns många skolor och förskolor. Ett stenkast från huset ligger Långsjön med paddling och bad på sommaren och långfärdsskridskoåkning på vintern. Tyresta naturreservat och nationalpark med många fina cykel- och vandringsleder ligger endast 1,5 km bort.

----------

VILLKOR

I hyran ingår vatten, avlopp och sophämtning (normalförbrukning) samt försäkring. Kostnader som tillkommer är lösöreförsäkring, el, värme samt kostnad för bredband/TV (fiber upp till 1000 Mbit/s).

Huset rymmer 1-5 personer och uthyrs ett år, med möjlighet till förlängning upp till 2 år. Uthyrs till privatperson eller företag, möblerat/omöblerat enligt överenskommelse.

Deposition en månadshyra.

Trädgårdsarbete som t.ex. gräsklippning sköts av hyresgästen, utrustning och redskap finns.

-----------

Huset uthyrs genom Qasa.se. Se mer information och ansök här: https://qasa.se/hyra/hus/gullvivebacken-tyreso/492 4
Det går också bra att kontakta oss direkt via mejl.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö