Lillängsvägen 6, 13569 Tyresö

Tyresö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lillängsvägen 6, 13569 Tyresö, Tyresö


Hyra:

6250 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Nyrenoverad minivilla 30 kvm, & 56 kvm äldre
Precis renoverat klart ministuga på tomten - 150 meter till havet, 10 minuter till bussen på natursköna Brevik i Tyresö. Passar nog ett par eller student.
Egen parkeringsplats för bil finns, golvvärme i kök och badrum samt altan för att äta ute/grilla. I köket finns diskmaskin, tvättmaskin, kyl, frys, ugn och häll samt en matplats med bord. I sovrummet finns säng med utdragbar del så att man får en dubbelsäng. Sängen kan användas som soffa dagtid. I badrummet finns belyst badrumskåp, dusch, golvvärme och förbränningsgtoalett. Vill helst hyra ut under längre tid.

Har också större villa på 56 kvm som är av enklare och äldre standard men fullt fungerande. Har bott där året runt senaste 4 åren med min dotter. Huset har hänförande utsikt från stor altan som är perfekt för grillafton/fika etc. 2,5 rum + kök i detta hus. Köket har spis/ugn, kyl/frys och underbar gammal fungerande vedspis. Matplats finns vid fönstret med fin utsikt intill mindre hall/entré. I vardagsrummet finns öppen spis med insats och en soffa som kan enkelt göras om till dubbelsäng. I hörnan finns TV-rummet/sovrum med dagbädd som är utdragbar för att kunna bli dubbelsäng, 40 tums TV och utgång till altan. I sovrummet finns en enkelsäng och ny garderob. I badrummet finns dusch, handfat samt Cinderella-toalett. Priset för detta hus är 7900 sek per månad och den ligger fint placerad upp på en backe som nås via ett antal stentrappor - belöningen är utsikten, men rekommenderas att inte vara pensionär eller "ur form" för att kunna bo där :) Viss ved finns till vintern och den öppna spisen.
Mejla gärna om intresserad!
Chris

Ps. El och Sophämtningskostnader ingår. Internet finns och kostar runt 400 sek per månad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö