Pärlröksgången 166

Tyresö
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pärlröksgången 166, Tyresö


Hyra:

15500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

115 m2


Beskrivning

Trevligt radhus i TYRESÖ
Trevligt radhus i TYRESÖ uthyres

Barnvänligt och trivsamt radhus nära skog och sjö, samt bra kommunikationer till stan uthyres från april/maj och 1-2 år framåt med eventuell möjlighet till förlängning.

Totalt 115 m2 - 5 rum (varav 3 sovrum), 2 badrum - ett med badkar, tvättrum och kök. Mysig tomt inglasat altan, äppelträd och ett förråd med alla tänkbara verktyg för den händige.

Radhuset ligger i Nyfors, Tyresö nära till naturen, med fin strand, skogsområden, joggingstråk och ett unikt naturreservat. Samtidigt nära till Ica, simbassäng som är öppen för alla under sommaren, stor parkering nära med en eget garageplats och ett stenkast till busshållplatsen. Bussarna når Gullmarsplan på 15min och Stockholm på 25 min med en direkt linje som går på morgonen och på eftermiddag på arbetsdagar.

Huset hyrs ut möblerat men kan hitta lösningar att sälja eller magasinera vissa möbler efter överenskommelse. Deposition krävs. Då jag gör min praktik som läkare nu har jag svårt att svara på mobilen men skriv ett mail och berätta kort om dig eller din familj så hör jag av så fort jag kan för att prata mer om huset och hitta tid för en visning. Please sent an e-mail and I will get back to you.

Hoppas att höra från dig!
Valentina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö