Rakstavägen 2

Tyresö
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rakstavägen 2, Tyresö


Hyra:

24999 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

200 m2


Beskrivning

Charmigt hus på unik sjötomt och egen brygga
Uthyrningsperiod: 2015-12-14 - 2016-12-13

Huset har ett mycket vackert och rofyllt läge och är helt avskilt från övrig bebyggelse. Upplev svensk idyll samtidigt som du kan uppskatta närheten till stan!

Huset från 1829 är ca 200 km stort och har 4-5 sovrum. Det har många charmiga detaljer kvar såsom flera eldstäder, spröjsade fönster, trägolv och det har magnifik utsikt från de flesta rummen. Under 2008-2014 renoverades stora delar av huset men bl a badrum och kök kvarstår.

På nedre våningen finns kök, badrum, separat WC, vardagsrum med soffgrupp och piano samt en glasveranda med matplats för 10-12 personer. Stor uteplats med utsikt mot sjön och fina möbler. På mellanplan finns ett stort sovrum med dubbelsäng och flera garderober samt ytterligare två rum med utdragbara sängar. Även här finns en uteplats med utsikt mot sjön, Högst upp finns två sovrum samt en stor inredd hall med skrivbord och hyllor. I ett av sovrummen finns ett loft där ytterligare två personer kan sova. Totalt finns det sovplatser för 11 personer + extra madrasser ifall fler kommer på besök.

Huset ligger på en vacker sjötomt med röda uthus, fruktträd, soldäck och privat brygga. Det finns flera uteplatser med solläge från morgon till kväll. På sommaren kan man bada direkt från bryggan som är precis nedanför huset och på vintern kan man åka skridskor och skidor på sjön.

Avståndet till Stockholm är 25 km och det tar ca 25 minuter med bil utan trafik. Det finns mycket bra och täta bussförbindelser med bl a direktbuss till Stockholm city som tar 30-40 minuter. Närmaste busshållsplats är ca 1,8 km från huset och där kan man parkera bilen.

I området intill huset finns en liten badplats med sandstrand och kiosk. På gångavstånd från huset ligger även Tyresö slott med slottsträdgård, hantverksbutik, restaurang och café. Albysjön är en fantastiks sjö för paddling eller liten båt och på andra sidan sjön finns ett stort friluftsområde med vandringsleder, motionsspår och bastu. Det är vanligt att se bäver på paddlingsturer och det finns även fisk i sjön.

En båtbrygga som trafikeras av reguljärtrafik för båtresor till skärgårdsöar ligger ca 5 km bort. I Tyresö finns förutom köpcenter även golfbana, minigolf, lekland, nytt badhus med äventyrsbad, gym samt en mängd olika sporter och aktiviteter för barn. Till närmaste mataffär och restauranger är det 3 km och till Tyresö Centrum är det 9 km.

Driftkostnader ingår ej i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö