Sikvägen 11

Tyresö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sikvägen 11, Tyresö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Rum + egen WC i stor lgh, från Februari
Hej,

Lång läsning framöver så håll i hatten:

Fredrik 23 år, söker en inneboende till min blivande lägenhet i Tyresö. Inflyttning sker i början av februari tidigast och jag har tänkt mig 4000 kr/månad inklusive internet och dylikt.

Jag hoppas på att hitta någon som vill ha ett hem och inte bara en sovplats. Jag tror alltså att det är viktigt att vi trivs ihop men vi kommer absolut att ha vårt eget utrymme och tid. (Jag har egna vänner)

Lägenheten (Bilder kommer!):

100 kvm, 4 rum + kök & balkong. Vi delar ingång, men du har en egen liten "extra" hall, i direkt anslutning till entrén, med möjlighet till förvaring och sedan ingång till ditt rum samt din egen toalett. Hela sektionen ligger avsides, i hörnet av lägenheten, och upplevs ganska isolerat och privat. Rummet kommer vara möblerat om så önskas, och är ca 2,5 x 4 meter - jag har inte mätt upp det exakt ännu. Vardagsrummet, kök, det stora badrummet och balkong delar vi "lika" på. Källarförråd finns vid behov.

Bussen stannar 100 meter bort och tar dig till Gullmarsplan på 15 minuter. Lägenheten ligger 3-5 minuter från Tyresö Centrum, alltså nära men ändå i utkanten av centrum-området. Du har en rackethall och golfbana lika nära åt andra hållet. Parkering ska nog kunna gå att ordna, men lovar inget i dagsläget.

Vem är jag?

Jag har studerat systemvetenskap i Uppsala och kommer nu jobba centralt i Stockholm. Jag jobbar alltså med datorer och programmering. Jag tränar och lever relativt hälsosamt, men jag är inget träning/hälsofreak. Jag är respektfull, lugn och både öppen och öppensinnad. Jag uppskattar intellektuella diskussioner om allt möjligt, kan ta ett glas vin eller nån bra öl men festar sällan.

Vem är du rimligtvis?

Du behöver inte vara stereotypen av en traditionellt "skötsam och lugn" (tråkig?) person, men du besitter de egenskaperna och kan använda dem vid behov. Utifrån det får du gärna ha en intressant karaktär, t.ex. en skön humor som är lite lagom mörk/sarkastiskt kan nog uppskattas.

Du är förslagsvis akademiker, allmänt bildad eller åtminstone någorlunda intelligent. Kollar du på Paradise Hotel regelbundet, och eventuellt ursäktar dig med: "Ja men det är bara för att det är kul att se hur dumma dom är", då är det förmodligen kört tror jag - Sorry.

Ordning och reda:

Jag förväntar mig att du håller snyggt och rent efter dig och städar efter överenskommelse. Det kommer vara låg tolerans mot oreda och du tar ansvar för detta på egen hand.

Rökning:

Jag röker inte regelbundet, men det förekommer ibland under helger. Vill du röka får du sköta det snyggt, precis som jag kommer att göra. Jag vill inte ha dig på balkongen dagarna i ända.

Husdjur / Barn: Svar nej, varken från ditt eller mitt håll.

Intressant?

Börja med att maila mig. Skriv kort vad du tror om ovanstående och lite om dig själv så återkommer jag så fort jag kan. Lämna nummer så att jag eventuellt kan ringa också.

Jag ser fram emot att höras personligen. / Fredrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö