Sikvägen 11

Tyresö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sikvägen 11, Tyresö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum + egen WC i större lägenhet
Hej,

Totally fine if you only speak English, Google translate the rest though ;)

Hyr ut från den 20/9, främst för en längre tid men kortare kontrakt kan vara av intresse också.

Först, om dig:

Kille / tjej, spelar ingen roll, men du bör vara någorlunda jämnårig. Du kan antingen vara lugn och hålla dig för dig själv, eller sikta på att vi ska lära känna varandra "kollektiv-style" - båda har sin charm om du frågar mig, men berätta gärna hur du ser på det så jag vet hur du tänker.

Om mig:

Fredrik, 23-år, systemvetarstudent (IT för den som inte vet), lugn, sansad, mycket resonabel och ypperligt trevlig om jag får säga det själv. Du ska få möjligheten att utvärdera det själv förstås. Gillar att sporta på amatörnivå och prata om allt som kan anses intellektuellt. Dricker måttligt, röker ännu måttligare, dock ganska liberal i den bemärkelsen bara man sköter sig. I lägenheten bor även en tjej vid namn Sofia, som råkar vara min syster. Hon bor här tillsvidare pga bostadsbrist och snäll storebror. Hon är faktiskt helt okej att bo med. :)

Om uthyrningsdelen:

Rummet är på 2,5 x 4 m, uthyres med sängen och hyllan på bilden samt en garderob, eller omöblerat om så önskas. När man kommer in i lägenheten finns det en extra liten "hall" närmast ytterdörren, från den hallen kan man ta vänster till din WC, eller ta rakt fram för att komma in till rummet. Badrummet har toalett och handfat. Hela den delen är din, så du har alltså lite extra luft utanför rummet och du har 1 meter till ytterdörren.

Om bostaden:

Du har tillgång till ett något äldre men fullt funktionellt kök, samt det andra badrummet med dusch. Övriga ytor är privata, men det finns balkong i "min" del av lägenheten om du frågar snällt vid enstaka tillfällen ;) Adressen är Sikvägen 11, Tyresö. 99 kvm, 6e våningen. Det är nära till buss som tar dig direkt till centralen under arbetstid eller till Gullmarsplan dygnet runt. Hållplatsen heter "Sikvägen". Det tar 5 minuter att gå till Tyresö Centrum, och där hittar du allt du behöver till vardags (och även fler busslinjer). Det är nära till gym, rackethall, simhall, golfbana, naturreservat m.m. WiFi 100/100 Mb/s och el ingår. Har varken allergier eller djur, men har du det så ska de inte springa fritt eller störa på något sätt. Finns förråd också som du kan använda vid behov.

Skriv lite kort om dig själv och vad du tror att jag behöver veta. Lämna ditt nummer också så ringer jag upp. :)

Vi hörs! / Fredrik Bergelin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö