Södergårdsvägen

Tyresö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södergårdsvägen, Tyresö


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i villa uthyres till studenter, korttids
Du som är student kan få hyra ett rum med tillgång till stort vardagsrum och balkong, delat kök och bad. Tillgång till tvättstuga finns.

Tyresö ligger ca 40 minuter till City eller Haninge.

Du kommer att bo på övervåningen i en trevlig villa som ligger högt med fin utsikt och stor balkong. Du får hyra ett av två sovrum som finns på övervåningen. Båda sovrummen kommer att hyras ut. Köket delas också med mig som bor i huset. Övervåningen har en egen ingång och det finns möjlighet att ha en bil, cykel eller liknande i husets garage.

Hyra: Uthyrningen och betalning sker i förskott och per vecka, 800 kr per vecka. Uthyrningen gäller korttidsuthyrning - max 3 månader.

Uppsägning: 1 månads ömsesidig uppsägning.

Deposition: 3000 kr.

*******************

Jag som hyr ut är en kvinna som bor ensam i villan och kommer primärt uppehålla mig på undervåningen med eget vardagsrum, bad och dusch. Mina söner studerar på andra orter så jag har plats i huset. Jag har eget företag och jobbar ofta hemma på dagtid men är mycket borta på vardagar och helger då jag reser eller gör olika aktiviteter. Köket på övervåningen delar vi på. Vi får ha en dialog om särskilda önskemål. Boende behöver baseras på ömsesidig respekt för alla parter.

Om du är intresserad, skriv några rader om dig själv, vart du studerar etc. så kontakter jag dig så fort jag kan med status, mer information och eventuellt flera bilder.

Offentlig kommunikation:
Till City: Buss ca 5 minuter från huset, ca varje 5 minut på morgonen till Gullmarsplan där du kan ta tunnelbana vidare.
Till Haninge: Buss ca 5 minuter från huset, ca varje 5 minut på morgonen till Haninge (Handelterminalen).

PS: Ingen rökning eller husdjur.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö