Strandallen 30

Tyresö
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strandallen 30, Tyresö


Hyra:

25000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

160 m2


Beskrivning

Fin välplanerad villa
Fin välplanerad villa uthyres

Från mitten av november hyr vi ut vår fullt möblerade villa i natursköna Tyresö strand i två månader. Villan är belägen nära bussar som tar dig in till Stockholm City på halvtimmen.

Huset har tre sovrum på ovanvåningen. Ett med dubbelsäng, ett med två juniorsängar samt ett med en enkelsäng. Sovrummen sammanbinds av ett lek- eller tv-rum. På ovanvåningen ligger även badrum med dusch och bad samt separat WC.

På nedervåningen återfinns fullt utrustat kök, groventré/tvättstuga med ny tvättmaskin och torktumlare. Nedervåningen har stor öppen yta där kök övergår i ytmässigt generöst vardagsrum och intilliggande läshörna. På nedervåningen ligger även en toalett med dusch.

Ett mindre sovrum på nedervåningen kommer hållas låst för förvaring. Totalt ger det ungefär 160 kvm boyta. Normalt bor tre barn i huset vilket gör att det finns god tillgång till leksaker om så önskas.

I närområdet hittar du naturreservat och sjöar med vackra promenadstråk. En knapp kilometer bort ligger Tyresö strands centrum med mataffär, restauranger och fik.

Huset är försett med inbrottslarm samt brandlarm från Verisure. Frånluftsvärmepump med låga driftskostnader. Parkeringsmöjlighet för 2-3 bilar.

Kallhyra: 25 000 kr/månad, 40 000 kr för hela perioden.
Ej rökare, ej husdjur. Referenser samt förskottshyra kommer krävas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö