Töresjövägen 1A

Tyresö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Byggvesta
Adress: Töresjövägen 1A, Tyresö
Hyrdes ut: 2016-08-29


Hyra:

6828 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

38 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Kvarteret Pluto i Tyresö

I ett trivsamt bostadsområde vid korsningen Njupkärrsvägen/Töresjövägen har vi byggt små lägenheter för exempelvis kompisar.

Kvarteret Pluto ligger 3 minuter med buss, cirka 1 kilometer från Tyresö Centrum. I Tyresö Centrum finns shopping, restauranger och annan service. Centrumet utökas succesivt med nya bostäder och handel.

Från hållplats Töresjövägen alldeles runt knuten går SL´s bussar till Gullmarsplan var 7:e minut. Den bussresan tar en kvart.

I Tyresö finns stora naturområden och möjlighet till fina friluftsupplevelser. Tyresö kommun har ett rikt utbud av idrottsverksamheter och flera framgångsrika idrottsföreningar inom fotboll och gymnastik.

Lägenheterna och boendemiljö

Projektet består av 76 lägenheter i tre sammankopplade hus, som omgärdar bostadsgården. Gården är utformad så att det finns flera varierande ytor för lek, avkoppling och samvaro. Sandlåda samt grillplats finns också.

Samtliga lägenheter är utformade med kompakta och smarta planlösningar. Vi har 2:or och 3:or som t ex kan passa för ett par eller en liten familj. En del av lägenheterna är speciellt utformade för att passa två kompisar att dela.

Lägenheterna nås via loftgångar som är generöst tilltagna med gröna inslag av planteringar och klätterväxter.

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Det finns gott om cykelparkeringsplatser samt cykel och rullstolsförråd.

Alla lägenheter har kombimaskin (tvätt/tork) i badrummet, samt kök från IKEA.

Bredband och TV via Comhem.

Husen är byggda för att uppnå nivån för passivhus enligt den internationella standarden. Detta innebär att lägenheterna till största del värms upp av solvärme, värme från de som vistas i lägenheten samt den värme som alstras av belysning och andra apparater i hemmet. Den externa värme som huset ändå behöver under kalla vinterdagar är luftburen. Om ändå ytterligare uppvärmning skulle behövas så kan varje hyresgäst själv tillföra värme via elvärmeslinga i golvet. Källsortering i flera fraktioner finns.

Q-park ansvarar för uthyrning och bevakning av parkeringsplatser.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Tyresö