Nordanvindsvägen

Uddevalla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nordanvindsvägen, Uddevalla


Hyra:

4600 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Omöblerad lägenhet uthyres i Uddevalla kommun
Lägenheten jag hyr ut är på 55 kvadratmeter, totalrenoverat och omöblerat, och finns placerat i centrala Uddevalla i ett lugnt och barnvänligt område, med gångavstånd till skola, lekplats, busshållplatser samt den lilla torghandeln där det finns såväl matbutik (Konsum) och pizzeria som bibliotek och vårdcentral. På torget kan du också under sommartid sitta i den den botaniska trädgården som finns där och fika!

Lägenheten är stamrenoverad sedan ett år tillbaka, med nya fönster och ny balkongdörr samt att köket blivit renoverat med nya kök- och vitvaror. Även toaletten har blivit utrustad med ett nytt set badrumsmöbler. Det jag själv tillfört är att ha tapetserat om lägenheten i ljusa färger, målat om köket i vitt, lagt in nytt golv samt investerat i en tvättmaskin till lägenheten. Till lägenheten tillhör även en egen parkeringsplats om så önskas.

Lägenheten är belägen mitt emellan centrum och Östra Torp (handelsområde där de större matvarubutikerna finns, samt alla butiker och snabbmatskedjor) dit vardera resa med buss tar cirka 10 minuter. Det finns även cykelvägar att snabbt ta sig till centrum.

Lägenheten finns tillgängligt f.o.m den 1 november, men jag ser helst att du som hyresgäst flyttar in något tidigare än detta. Beroende på vad vi kommer överens om kommer lägenheten att hyras ut tillsvidare.

Kraven för att jag ska kunna hyra ut lägenheten är följande:

* Ett presentationsmeddelande från dig, där du berättar vem du är och varför du söker.
* Flytande svenska
* Möjlighet att uppvisa tidigare referenser från hyresvärdar
* Fast inkomst (om inte, en godkänd borgenär)
* Rökfri
* Utan betalningsanmärkningar

Är du intresserad av att höra mer om lägenheten, var vänlig kontakta mig via mail eller mobilnummer. Jag ser helst (om du väljer att kontakta mig via telefon) att du skriver ett sms eller talar in på telefonsvararen, då jag i jobbet har svårt att prata i telefonen.
/ALO

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uddevalla