Skandiavägen 6B

Uddevalla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skandiavägen 6B, Uddevalla


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2


Beskrivning

Fin tvåa på Bohusgården uthyres i andra hand
Fräsch och ljus tvåa på 57 kvm uthyres i andra hand under ett år. Lägenheten är delvist möblerad. Balkong mot sydöst med utsikt över Byfjorden. Lägenheten ligger på 4:e våningen och hiss finns. Trivsamt och lugnt område nära till strandpromenaden för ett svalkande dopp eller en härlig promenad.

Buss 3 och 12 stannar vid Sommarhemsvägen och buss 820, 821, 822, 918, 919, 920, 921 vid Göteborgsvägen.

Hyran är 6500kr/mån. I hyran ingår el, värme, bredband 100 Mbit/s och TV-box. Egen P-plats i nära anslutning till huset kan vid önskemål hyras för ca 200 kr/mån. Hyran betalas månadsvis i förskott.

KRAV: Du som hyr ska ha en tillsvidareanställning och inga betalningsanmärkningar. Två (2) månadshyror ska betalas i förskott som deposition. Vid intresse skriv och berätta vem du eller ni är, gärna utförligt. Jag kommer om ca 1 vecka att höra av mig till ett antal för att visa lägenheten och träffas personligen.

Inflyttning kan ske 1 augusti.

Vad som inte syns på bild är den nytapetserade hallen, med fyra skåp/garderober samt en liten enklare walk in closet. I sovrummet finns även en stor garderob med skjutdörr. Med andra ord så finns det gott om förvaringsutrymme. Är det något jag missat eller som du fortfarande undrar över så fråga.

Med vänlig hälsning
Emmelie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uddevalla