Strömstadsvägen 40F

Uddevalla
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strömstadsvägen 40F, Uddevalla


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

En rum i en delad lägenhet
Från första mars hyr jag ut ett rum i min lägenheten som ligger centralt i Uddevalla och är strax utanför tågstationen där tåg till bland annat Göteborg åker minst varje timme. Dessutom finns det en närbelägen busshållplats där bussar till både Torp och Trollhättan passerar för den som studerar eller jobbar utanför stadsgränserna. Lägenheten ligger nära till Willy's, lca och en Lid'l-butik, dessa är på korta gångavstånd från bostaden, skulle det inträffa det värsta och man inte orkar gå en av de korta sträckorna finns ett kafé framför tågstationen och intill finns även en Pressbyrån-kiosk.

Rummet uthyres fullt möblerad, där el, vatten, värme och en snabb internet uppkoppling ingår i priset. Lägenheten är en 2,5a på 63,1 m² bra ventilerade ytor, väl försedda med kontaktuttag. Det finns även en inglasad balkong, badkar och med hela 2,7m till tak där solen kikar in genom alla stora fönster under större delen av dagen. I lägenheten finns även en massa förvaringsutrymmen för varor av alla dess slag, i köket finns både kyl och frys separata. Utrymmen i köket kommer att fördelas lika. Utöver det förses du med en egen privat yta med säng och plats för förvaring av kläder samt andra förnödenheter, den privata ytan är på ca 12 m². du har även tillgång till vardagsrum, badrum, kök och balkong. Totalt har du tillgång till mer än 40 m².

Den som hyr skall kunna hyra under minst 3 månader med en månads uppsägningstid. 1 månads depositionshyra betalas före inflyttning och återfås vid utflyttning om inga skador eller kontraktsbrott har gjorts. Det får ej förekomma husdjur, rökning av något slag inom lägenhetens gränser. Lägenheten får inte heller modifieras på något sätt eller vis (tex krokar andra saker som gör hål i väggarna) utan mitt tillkännagivande.

Jag är en snart trettioårig självlärd språkvetande spelrecensent som ännu inte är färdigutbildad. Hittills talar jag samt lär ut i ett flertal språk, dock ingen arabiska eller turkiska. Jag brukar spela spel eller studera språk på min fritid. Såvida jag inte är ute på upptäcktsfärd eller resande fot. Har tidigare tränat ett flertal sporter men numera är cykling rätt så kul samt reser mer med tåg, båt och flygplan.

Om du är intresserad att vara inneboende så skriv lite kort om dig själv, vad du sysslar med samt vad du har för hobby i mailet, jag har för närvarande inte tillgång till någon telefon. Enda sättet är e-post och därefter skype eller liknande chat program.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uddevalla