Sundsandvik 436

Uddevalla
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sundsandvik 436, Uddevalla

Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Trivsam lägenhet med 70 m till bad
Trivsam lägenhet med sjöutsikt och 70 m till bad

Boende med 4 bäddar uthyres i Sundsandvik, Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Sänglinne och städning ingår ej och husdjur är inte tillåtna. Ingen rökning inomhus.

På ett lugnt ställe nära intill en barnvänlig badstrand finns den här hemtrevliga lägenheten för 4 gäster (extrabädd kan ordnas). Lägenheten ligger med uteplats i söderläge och har utsikt över Havstensfjorden. Den har ett modernt kök med diskmaskin, dusch och toalett med tvättmaskin, ett sovrum med 2 bäddar, en barnkammare med 2 bäddar (våningssäng) och vardagsrum med TV.

Köket är möblerat och innehåller kylskåp, frysskåp, spis med 4 plattor och ugn, microugn, kaffekokare, vattenkokare och tillräckligt med köksredskap för att klara eget hushåll. I vardagsrummet finns TV med Telia Lagom-utbudet.

Lägenheten finns i ett omrade som heter Sundsandvik och ligger i bottenplanet i ägarens nybyggda åretruntbostad. Lägenheten har egen entré och är helt avskild från ägarens bostad. I närheten finns ett flertal utflyktsmål, intressanta för både vuxna och barn. Några exempel på intressanta ställen:
• Hafsten Resort 3 km (Camping med vattenrusch, bastu, gym, restaurang, musik, etc)
• Lysekil 25 km med det stora havsakvariet Havets hus
• Kungshamn/Smögen 50 km
• Djurparken Nordens ark 40 km

Dessutom:
• Närmaste dagligvaruaffär Rotan 5 km
• Torp köpcentrum 12 km (Här finns i stort sett allt i affärsväg)
• Uddevalla stad 20 km

Vägbeskrivning:
Ifrån Uddevalla ta du 160:an mot Orust/Tjörn. Efter 20 kilometer, strax innan bron över till Orust, svänger du till höger vid skylten Sundsandvik 1. Nu är du 1 km från bostaden, ring så guidar vi dig resten av vägen.

Ledig V28 och V32

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Uddevalla