Alfens Allé 17

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alfens Allé 17, Umeå


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Nybyggd 2:a på Tomtebo uthyres 5000kr/mån
Önskar hyra ut min lägenhet på tomtebo över sommaren, början av juni till slutet av augusti. Det är en 2:a på 55 kvadratmeter, den är helt nybyggd och väldigt fräsch, finns en stor balkong med läge mot nydalasjön. Ser gärna att allt går smidigt och snabbt till, studerar i Umeå under terminerna, under sommaren kommer jag att bo och jobba i Göteborg.

Ligger i tomtebo precis vid busshållplatsen (källplatsen), tar 12-14min med buss till NUS/universitetet. Jättenära nydalasjön med grillplats och fina promenadstråk och badplatser.

I lägenheten finns TV, Internet, diskmaskin, torktumlare, tvättmaskin, golv-värme på toaletten. rostfri ugn/spis/kyl/frys. Finns städutrustning och köksutrustning med porslin, kastruller och dylikt. Lägenheten är möblerad, finns en 90 cm säng, soffa, tv-bord, matbord och fyra stolar. Även skrivbord med stationär dator kommer finnas. Jag har dock ingen parkeringsplats.

Lägenheten ligger på tredje våningen(två trappor upp). Det är ett fyra-våningshus. Det är väldigt bra ljudisolerat, man hör aldrig några ljud från grannar.

Ett krav är att du är rökfri och skötsam.

Smsa / ring / maila gärna för mer information!

mvh Isak

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå