Älvans Väg 85

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Älvans Väg 85, Umeå


Hyra:

9500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

Fin marktrea på Tomtebo
På grund av arbete på annan ort hyr vi nu ut vår fina 3:a från och med 1/9 (eventuellt redan från 1/8) och ett år framåt.

Lägenheten ligger på bottenplan (enda lägenheten på den våningen) med ingång såväl från gården som från vägen som leder ned till sjön. Köket är relativt nyrenoverat med fullstor kyl och frys, spis med induktionshäll samt diskmaskin. Det finns två sovrum samt ett litet rum som egentligen är en klädkammare men som vi använt som babyrum och gästrum. Badrum med badkar samt tvättmaskin. Stort och fint vardagsrum med utgång till uteplatsen som ligger väldigt fint i söderläge. Stor gemensam, skyddad innergård med lekplats, fotbollsplan och grillplats.
Lägenhetsförråd samt barnvagnsrum finns precis utanför dörren.

Det är en väldigt bra bostadsrättsförening med trevliga grannar och i kvarteret finns en samlingslokal med bagarstuga samt en gästlägenhet som går att hyra vid behov. Vanlig tvättstuga samt grovtvättstuga finns också.

I hyran ingår bredband samt carportplats med motorvärmare.

Vi ser gärna att de som hyr lägenheten är lugna och skötsamma, har stabil ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Vi kommer att begära en månadshyra i deposition.

Ibland har vi svårt för att svara i telefon, lämna i så fall ett meddelande eller skicka ett mail så återkommer vi!

Tel: 0708-15 62 86 eller 0730-67 77 73

/Maja & Signe

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå