Älvans Väg

Umeå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Älvans Väg, Umeå


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Fin tvåa på Tomtebo uthyres
Hej!

I höst hyr jag ut min bostadsrätt på Tomtebo i Umeå från den 1 september till den 31 december och söker nu en hyresgäst som är intresserad av att bo här. Jag är även intresserad av att byta min lägenhet mot ett rum eller en lägenhet i centrala Stockholm under samma period. Hör gärna av dig om du är intresserad av det!

Hyran är 6500 kr/månaden möblerat (till exempel ingår köksbord, stolar, soffa, dubbelsäng m.m.), inklusive el, vatten, internet samt Telias tv-utbud. En depositionsavgift om 2000 kr tas ut i samband med uthyrningen.

Lägenheten är en tvåa på 45 kvadratmeter med öppen planlösning och balkong i söderläge. Den ligger på fjärde våningen i ett hus med totalt 15 lägenheter som är nybyggda och stod klara hösten 2012. Genomgående så är det en hög kvalitet på inredningen med ekgolv i hela lägenheten och klinker samt golvvärme i badrummet. All köksinredning är ny sedan 2012 och har fungerat felfritt. Det finns diskmaskin i kök och tvättstuga på bottenvåningen i huset.

Läget på Älvans väg är perfekt för studenter med cirka 10 min cykelavstånd till universitetet och gymmet/sporthallen IKSU sport. Precis utanför huset så går busslinje nummer 8 med avgångar var 10-15 minut under hösten och vintern, så det är lätt att ta sig direkt till universitetet och centrala stan hemifrån. På Tomtebo är det även nära till naturen vid Nydalasjön med möjligheter till löprundor, skidåkning på vintern och att spela beachvolley på planerna som ligger bara 5 minuters promenad från lägenheten.

Om du tycker att det här låter som ett boende för dig så hör gärna av dig via mejl och berätta lite om dig själv och varför du vill hyra lägenheten, så återkommer jag så snart som möjligt!

Vänliga hälsningar,
Loka

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå