Ankagränd

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ankagränd, Umeå


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Delad lägenhet Öbacka strand okt-dec, ev förl
Söker du efter ett fint och bekvämt delat boende nära universitet, sjukhuset, IKSU/konstnärligt campus och stan? Jag vill på grund av en längre resa hyra ut mitt rum i min stora och ljusa tvåa på Öbacka strand under hösten. Lägenheten har fantastisk utsikt över älven, stor inglasad balkong perfekt för mysig fika eller yoga, och bekvämligheter som diskmaskin, fullt utrustat kök och fullstor kyl/frys. Mitt rum är vardagsrummet som jag delat av väl mot kök och matplats med bokhyllor och draperier, som i och för sig är lite mindre privat men stort och ljust med jättefin utsikt. Rummet uthyres möblerat med säng, bord, fåtölj och gott om förvaringsutrymmen.

Då jag delar lägenheten söker jag någon som kan gå väl ihop med min inneboende. Hon är en öppen, lugn och trevlig 32-årig sjukgymnast som arbetar på NUS och är intresserad av yoga, rollspel, djur och natur. Vi tänker oss i första hand en kvinna i liknande ålder och gärna vegan/vegetarian, men viktigast är lugn och mognad att kunna visa hänsyn till hemmet och den man delar det med. Partysugna bör söka annat boende.

Hyra: 4000 kr inkl el, bredband etc.
Hyresstid: minst två månader under oktober-december, datum flexibla. Förlängning till våren upp till ett år kan bli aktuellt förutsatt att jag får anställning på annan ort och boendet med min inneboende fungerar bra.

Då hyresperioden är rätt nära inpå vill vi gärna lösa detta så så snart som möjligt, så vänta inte med att höra av dig om du har några frågor. Är du intresserad så berätta mer om dig själv, känns det som en bra matchning bjuder vi sen gärna in på en kopp te.

Allt gott!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå