Ankargränd 9

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ankargränd 9, Umeå


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Rum i tvåa på Öbacka strand
Hej!

Jag söker inneboende att dela min lägenhet på Öbacka strand till våren. Det är en stor tvåa på 62 kvm med fin älvsutsikt (som bilden från matplatsen visar) och inglasad balkong, perfekt läge nära både stan, universitetet och Iksu. Tanken är att hyra ut sovrummet medan jag tar vardagsrummet som rum, vilket har fungerat bra tidigare med gott om både gemensamt och privat utrymme trots att det bara är en tvåa. Jag önskar i första hand att hyra ut från januari och över sommaren, ca januari-juli, men är öppen för förlängning framöver om man trivs. Hyra på 4500 kr är inklusive el och bredband, ingen bilplats.

Själv är jag 28 år, har studerat kulturgeografi och genusvetenskap och intresserar mig som feminist och vegetarian i globala utvecklingsfrågor, mänskliga rättigheter och filosofi. Senast har jag arbetat med hållbar utveckling i Peru och medan arbetssökandet här i Umeå går trögt fokuserar jag på yoga, matlagning, musicera och umgås med vänner. Då personkemin är viktig tänker jag mig att du som inneboende delar något av dessa intressen, men ser också att man kan lära av och trivas med alla sorters människor, det viktigaste är att man respekterar varandra. Däremot värdesätter jag att hålla lägenheten köttfri och har en liten hund, så det kommer krocka om du är pälsallergiker eller väldigt köttfrälst.

Låter detta intressant så skriv gärna en del om dig själv, som jobb/studier, hur du bott tidigare, intressen och dylikt. Vet sedan tidigare annonsering att jag inte kommer ha tid att svara någon som bara skriver en rad om det är många som är intresserade. Då jag troligtvis kommer resa bort en del av terminen kan det också bli aktuellt att hyra ut till två personer, så det är bara att höra av sig!

Allt gott!

Maja

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå