Axtorpsvägen 38

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Axtorpsvägen 38, Umeå

Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Rum uthyres i 3a på Berghem
Jag och min pojkvän hyr ut ett rum i vår trea på Berghem. Först och främst under sommaren men för rätt person finns möjligheter till att fortsätta hyra även efter sommaren. Rummet är idag möblerat men det finns möjlighet till att ta med sig egna grejer. Just nu finns där en 120 säng, en byrå, en garderob och ett bord med stol. El, vatten, tv och internet ingår i hyran. Under juli och augusti kommer vi båda att befinna oss i Stockholm så då kommer du att ha lägenheten för dig själv.

Lägenheten ligger jättefint till bara över vägen från Universitetet. Det tar ungefär 10 minuter att gå till IKSU, 20 minuter in till city och Ica ligger två hus bort. Den ligger på bottenplan med egen ingång och är ljus och fräsch. Vi delar på gemensamma ytor såsom kök, vardagsrum och badrum. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys och badrummet har badkar.

Men vilka är vi då?

Jag som bor i lägenheten just nu heter Petra, är 23 år gammal och är född och uppvuxen i Umeå. Min pojkvän heter Robin är 24 år och kommer ursprungligen från Stockholm. Vi pluggar båda till Civilingenjör inom Industriell Ekonomi men Robin läser ett år över mig. På fritiden tränar vi båda ganska mycket på gym men tar också gärna en drink eller två med vänner på helgerna och äter något gott. Robin pluggar den här terminen i Taiwan men kommer tillbaka till Umeå inför höstterminen.

Det viktigaste för oss är att vi hittar rätt person. Om det låter intressant, skicka iväg ett mail där du skriver lite om dig själv, hur du är som person och vad du gör om dagarna.

Hälsningar
Petra & Robin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå