Axtorpsvägen 38A

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Axtorpsvägen 38A, Umeå


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Rum i fin lägenhet på Berghem uthyres
Hej!

På grund av studier på annan ort tänkte jag hyra ut ett rum i min fina lägenhet på 72 kvm belägen på Berghem, dvs intill universitetet (ca 200 m). Ica, Iksu (idrottsanläggning) och stan ligger också alldeles i närheten. Lägenheten har två sovrum utrustat med badkar, tvättmaskin och fullt utrustat kök. Även diskmaskin finnes. Jag har också en uteplats med grill i soligt läge.

Maria som hyr det andra rummet är världens härligaste människa. Hon studerar till jägmästare och har ett stort intresse för natur och friluftsliv men även för miljön och är minst sagt lätt att bo med.

Jag som hyr ut har påbörjat mitt fjärde år på juristprogrammet i Umeå men ska nu under en längre tid - förmodligen fram till utbildningens slut - studera i Sundsvall. Jag söker därför efter en student som finner fördelarna med att bo så nära universitet och att du tänka dig att hyra under en längre period. Ser gärna att den tjej som hyr är runt 25 år gammal, skötsam, ordningsam och städar iordning efter sig. Rök och djurfri givetvis.

Upplysningsvis ska också nämnas att de rum som hyrs ut kommer att hyras ut omöblerat. Detta för att studenten ska kunna känna att rummet blir mer personligt. Det finns givetvis möjlighet att erhålla madrass och en klädställning om så önskas.

Vidare uppskattar jag att den som hyr kan tänka sig att flytta in med kort varsel. Gärna 1 November.

Skriv gärna några rader om dig själv så återkopplar jag inom kort.

/ Cecilia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå