Bärnstensvägen 12

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bärnstensvägen 12, Umeå


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2


Beskrivning

Fin och renoverad 3:a uthyres
Fin och renoverad trea med balkong i västerläge på Carlshem i Umeå uthyres i andrahand under perioden 1 april t.o.m. 1 oktober (6 månader) eventuellt längre t.o.m. 1 april 2017.

Tvättmaskin i badrummet, fullt utrustat kök med diskmaskin. 2 sovrum. Ett sovrum med en 160cm dubbelsäng och ett sovrum med en 90cm säng samt skrivbord. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Andra våningen (en trappa) ingen hiss.

Hyra är på 9000 kr och lägenheten hyrs ut möblerad, i hyran ingår el, kabel-tv och bredband. Parkering finns, dock ej med motorvärmare.

Lägenheten ligger cirka 5 km från centrala Umeå och cirka 2 km från universitetet. I närheten finns Strömpilen, som är ett stort shoppingcentrum med apotek, systembolag och Umeås största mataffär. Ett stenkast från Strömpilen ligger även Umeås nya köpcentrum med IKEA. Ultras linje 9, 6 och 5 trafikerar området.

Området har skog och mark runt knuten och det är nära till Gimonäs motionsspår.

Annonsen kommer att ligga ute cirka en vecka, därefter tar vi kontakt och visar lägenheten för intresserade hyresgäster. Vänligen skriv några rader om er själva och lämna telefonnummer för kontakt. Vi kommer inte att ha inte möjlighet att svara på alla mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå