Biologigränd

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Biologigränd, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Kombo sökes, rum i trea, umeå
Från och med början av juni blir ett rum ledigt i min trea då min nuvarande kombo kommer fortsätta sina studier utomlands.

Lägenheten, som är mycket ljus och fräsch, ligger på Biologigränd. Det trevligaste området på Ålidhem om jag får säga det själv! Nära till Universitet, Sjukhus, IKSU, Ålidhems Centrum, ICA Maxi och älven!

Vad söker jag? Någon att dela min fina lägenhet med tills vidare. Flexibel inflyttning från 5 juni, hellre rätt person än snabb inflytt!

Några krav på den sökande? RÖKFRI och med sunda vanor! Alltså ingen nattuggla som röjer till småtimmarna en vardag eller, tvärt om, någon som bara stänger in sig på sitt rum. En lagom framåt och skön person helt enkelt. För mig är det viktigt att båda visar ömsesidig respekt och värnar om lyan!

Vad får du? Eget sovrum (möblerat med 120-säng, nattduksbord, byrå och garderob) och obegränsad tillgång till gemensamma ytor i lägenheten; vardagsrum, kök, toalett, walking closet, förråd och bäst av allt: Inglasad balkong i söderläge. Underbar pluggplats.
Hyra: 3500 kronor/månad. Då ingår allt (vatten, el, internet, TV, hemförsäkring, möbelslitage).
EXTRA BRA: Lägenheten har både diskmaskin och tvättmaskin samt badkar.

Kort om mig: En pratglad, sprallig läkarstuderande 92:a, som till hösten börjar termin 7. På fritiden hänger jag med vänner, sportar (Älskar innebandy, skidor, snowboard, surfing, beachvolley, brännboll, hockey med mera!), bakar (gärna kladdkakor) och lagar mat!

Skulle du vilja bli min nya kombo?
Skriv gärna ett mejl och berätta om dig själv!
Känns det rätt kontaktar jag dig så vi kan snacka mer.

Annonsen kommer ligga kvar tills jag har hittat rätt person :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå