Biologigränd

Umeå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Biologigränd, Umeå


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Inneboende till 3:a på Ålidhem
Hejsan

Jag letar efter två inneboende att dela min 3:a på Ålidhem. Du som flyttar in ska vara ordningsam och ha en ordnad ekonomi, jag föredrar studenter men det är inget krav. Du ska även vara husdjursfri och rökfri det är också ett stort plus om du är vegetarian men köttätare är självklart välkomna med.

Hyran är 3500:- / månad med juni, juli och augusti hyresfritt och två månaders förskottshyra samt två månaders uppsägningstid. I hyran ingår ett möblerat rum och tillgång till gemensamma utrymmen så som kök och toalett. El, vatten samt internet (100/100, via kabel och wifi) ingår också. Det finns även tillgång till en klädkammare för extra förvaring samt att lägenheten också är utrustad med både diskmaskin och tvättmaskin (finns en tvättstuga om man har mycket tvätt!). Rummen är möblerade med en säng, byrå, skrivbord med en stol samt en fåtölj med fotpall.

Lägenheten ligger ca 1.5 km ifrån campus (2.5 km till konstnärligt campus), 500 meter till ålidhems centrum med 3 mataffärer och väldigt nära till busshållplattser.

Jag är en 25 år gammal kille som ursprungligen är ifrån Göteborg. Jag läser Interaktion och design vid Umeås universitet och bedriver ett eget företag på sidan av studierna. På min fritid gillar jag att utöver umgås med kompisar, spela spel, kolla på serier, hålla mig informerad om händelser runt om i världen. Jag försöker även vara aktiv och träna ett par gånger per vecka.

Är du intresserad så skicka ett mail och berätta lite om dig själv så återkommer jag!

MVH Isak.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå