Carlshem

Umeå
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Carlshem, Umeå

Hyra:

4000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Rum uthyres
Hej!

Jag hyr ut rum i min lägenhet till en trevlig, skötsam och pålitlig person. du ska vara djur och rökfri. Lgh:en är en 3a, två sovrum, ett stort vardagsrum, kök (diskmaskin tillkommer snart...), toalett (badkar finns), balkong, två förråd och ett källarförråd. vi har tvättmaskin/turktumlare i lägenheten. Tvättsuga finns också. köket/vardagsrummet är delvis möblerad. Lägenheten kommer få nya tapeter, nytt kök och golvet är också nytt.

Det finns två katter i lägenheten så det är fördelaktigt om du inte är allergisk mot päls. du ska inte heller ha några djur!
Rummet som jag hyr ut är omöblerat och kommer få nya tapeter. inflyttning kan ske direkt eller efter tapenseringen.

Vi som hyr lägenheten är ett par på 22 och 24 år gamla och två innekatter som heter blomma och Smulan. De är syskon och älskar att mysa. Vi jobbar dag, kväll och ibland natt. när vi inte jobbar så hänger vi hemma eller åker iväg (- Det vore uppskattad om du kan vara kattvakt ibland)

Området ligger cirka 5 km från centrala Umeå, cirka 2 km från universitetet och circa 5km från Avion shopping/IKEA. I närheten finns Strömpilen med apotek, systembolag och Umeås största mataffär.

Vi söker först och främst ensam tjej eller ett par.

Hyra: 4000/månader då ingår allt!

OBS! Rök och djurfri

Om du är intresserad skriv ihop några rader om dig själv och varför du vill bo med oss

Då det är många som svarar på annonsen så kommer vi tyvärr inte kunna svara alla som skriver.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå