Filgränd 91

Umeå
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Filgränd 91, Umeå


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Söker en härlig rumskompis
Har en 3a på Östra ersboda som jag i nuläget delar med min vän och mina 2 katter. Eftersom hon kommer att flytta ut 1/4 letar jag därmed en ny rumskompis, helst en kvinna.

Lägenheten är på 73kvm och ligger första våningen. Den har en stor hall angränsande till första sovrummet som är det största och det jag tänker mig att hyra ut. Toalett med badkar. I köket som har diskmaskin och fullstor kyl och frys finnes även balkongen som ligger i sydläge, ALLTSÅ sol mestadels av dagen. Det mindre sovrummet ligger angränsade till ett stort vardagsrum.
Tvättstuga finnes i trappuppgången bredvid och på innergården finnes även en till tvättstuga samt bastu. Lugnt område och nära till 1ans buss som går förbi universitet och sjukhus.

Så vem är jag då?
Frida, blir 24 år i april. Arbetar som undersköterska på NUS. Trivs med mina vänner och familj. Glad och positiv, lugn och jordnära. Gillar att träna, åka snowboard och att dricka vin.

Är du student och behöver tillfälligt boende eller är du veckopendlare? Eller är du bara intresserad av att dela lägenhet för att bo billigare?

Tveka inte för att höra av dig, jag är flexibel.
Kan berätta mer om intresse finns.
Mvh Frida

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Umeå